E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Staklena vlakna Mat

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača staklenih vlakana i dobavljača u Kini, dobrodošli na veleprodaju naša prilagođena staklena vlakna mat urađena u Velikoj Britaniji, a također dobrodošli da provjerite cijenu kod nas. Pokrivač od centrifugalne staklene vune Product Introduction: Centrifugal ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača staklenih vlakana i dobavljača u Kini, dobrodošli na veleprodaju naša prilagođena staklena vlakna mat urađena u Velikoj Britaniji, a također dobrodošli da provjerite cijenu kod nas.

Centrifugalna staklena vuna

Uvod proizvoda:

Centrifugalna staklena vuna je izrađena od staklene vune iz staklenog stakla, sa centrifugalnim postupkom ubrizgavanja i prskanjem fibrozom, termosetirajućom smolom, a zatim kroz termičku obradu, kao proizvoda višestruke upotrebe.

Ima vatrootpornu, bez toksične otpornosti na koroziju, težinu svetlosti, nizak koeficijent toplotne provodljivosti, dobru hemijsku stabilnost i nisku stopu apsorpcije vlage, dobru hidrofobnu i mnoge druge prednosti, univerzalno je poznat kao superiorni materijal za toplotu čuvanje, toplotna izolacija, apsorbovanje zvuka i široko se koristi.

Ploča, filc, cevasti proizvod proizvođača od centrifugalne staklene vune, široko se koristi u građevinarstvu, hemijskoj industriji, elektronici, električnoj energiji, metalurgiji, energetici, transportu i drugim poljima za očuvanje toplote i toplotnu izolaciju, apsorpciju zvuka, smanjenje buke, efekat je značajan.

Prijaviti slučajeve:

Toplotna izolacija čelične konstrukcije

Izolacija kanala i zvučna izolacija

Toplotna izolacija cevi

4. zidna izolacija zidova

5. zatvorena zvučna izolacija

6. Izolacija vagona

Specifikacija odeće od centrifugalne staklene vune:

Proizvod

dužina (mm)

širina (mm)

Debljina (mm)

Gustina (kg | m3)

Staklena vuna

1200-2200

600-1200

20-100

24-96

Staklena vuna

11000,20000

1200

25-150

12,16,20,24,32,40,48

Staklena vuna

1000

15-400

20-100

45-90

Hot Tags: staklena vlakna mat Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, UK, staklenim vlaknima narezanim vlaknima, staklenim vlaknima
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.