E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Staklena vlakna

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača staklenih vlakana u Kini, dobrodošli na veleprodaju naše prilagođene ploče od staklenih vlakana napravljene u Velikoj Britaniji, a takođe su dobrodošli da provjerite cijenu kod nas. Centrifugalna staklena vuna Opis proizvoda: Centrifugalno staklo ...

Pošaljite upit
Staklena vlakna

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača staklenih vlakana u Kini, dobrodošli na veleprodaju naše prilagođene ploče od staklenih vlakana napravljene u Velikoj Britaniji, a takođe su dobrodošli da provjerite cijenu kod nas.

Centrifugalna staklena vuna

Uvod u proizvod:

Staklena vuna iz staklenog stakla izrađena je od staklene vune staklenog stakla, sa procesom centrifugalnog ubrizgavanja i prskanjem fibrozom, termosetirajućom smolom, a zatim kroz termičku obradu, kao proizvoda višestruke upotrebne serije.

Karakteristike:

Ima vatrootpornu, bez toksične otpornosti na koroziju, težinu svetlosti, nizak koeficijent toplotne provodljivosti, dobru hemijsku stabilnost i nisku stopu apsorpcije vlage, dobru hidrofobnu i mnoge druge prednosti, univerzalno je poznat kao superiorni materijal za toplotu čuvanje, toplotna izolacija, apsorbovanje zvuka i široko se koristi.

Primjena:

Ploča, filc, cevasti proizvod proizvođača od centrifugalne staklene vune, široko se koristi u građevinarstvu, hemijskoj industriji, elektronici, električnoj energiji, metalurgiji, energetici, transportu i drugim poljima za očuvanje toplote i toplotnu izolaciju, apsorpciju zvuka, smanjenje buke, efekat je značajan.

Zbog centrifugalne staklene vune je mikro vlakna, mekani materijal i neće stimulisati kožu kada se gradi, tako da je to vrlo popularan proizvod građevinskoj organizaciji i dobar za toplotnu izolaciju.

Tehnički podaci:


Ne

Stavka

jedinica

Nacionalni standard

proizvodi

1

gustina

kg / m3


10-100

2

prosečan prečnik

μm

≤ 8.0

5.5

3

Hidrofobičnost

%

≥98

98.2

4

Termička provodljivost

w / mk

≤0.042

0.033

5

U zapaljivosti


0

negoriv


Klasa A

6

NRC

0

0

1.03 Reverberacija proizvoda

24kg / m32000HZ

7

maksimalna temperatura rada

400

410


Hot Tags: staklena vlakna ploča Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođena, najbolja, cijena, UK, ploča od staklenih vlakana, izolacija ploča od staklenih vlakana
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.