E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Staklena vlakna

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača staklenih vlakana u Kini, dobrodošli na veleprodaju naše prilagođene ploče od staklenih vlakana napravljene u Velikoj Britaniji, a takođe su dobrodošli da provjerite cijenu kod nas. Centrifugalna staklena vuna Opis proizvoda: Centrifugalno staklo ...

Pošaljite upit
Staklena vlakna

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača staklenih vlakana u Kini, dobrodošli na veleprodaju naše prilagođene ploče od staklenih vlakana napravljene u Velikoj Britaniji, a takođe su dobrodošli da provjerite cijenu kod nas.

Centrifugalna staklena vuna

Uvod u proizvod:

Staklena vuna iz staklenog stakla izrađena je od staklene vune staklenog stakla, sa procesom centrifugalnog ubrizgavanja i prskanjem fibrozom, termosetirajućom smolom, a zatim kroz termičku obradu, kao proizvoda višestruke upotrebne serije.

Karakteristike:

Ima vatrootpornu, bez toksične otpornosti na koroziju, težinu svetlosti, nizak koeficijent toplotne provodljivosti, dobru hemijsku stabilnost i nisku stopu apsorpcije vlage, dobru hidrofobnu i mnoge druge prednosti, univerzalno je poznat kao superiorni materijal za toplotu čuvanje, toplotna izolacija, apsorbovanje zvuka i široko se koristi.

Primjena:

Ploča, filc, cevasti proizvod proizvođača od centrifugalne staklene vune, široko se koristi u građevinarstvu, hemijskoj industriji, elektronici, električnoj energiji, metalurgiji, energetici, transportu i drugim poljima za očuvanje toplote i toplotnu izolaciju, apsorpciju zvuka, smanjenje buke, efekat je značajan.

Zbog centrifugalne staklene vune je mikro vlakna, mekani materijal i neće stimulisati kožu kada se gradi, tako da je to vrlo popularan proizvod građevinskoj organizaciji i dobar za toplotnu izolaciju.

Tehnički podaci:


Ne

Stavka

jedinica

Nacionalni standard

proizvodi

1

gustina

kg / m3


10-100

2

prosečan prečnik

μm

≤ 8.0

5.5

3

Hidrofobičnost

%

≥98

98.2

4

Termička provodljivost

w / mk

≤0.042

0.033

5

U zapaljivosti


0

negoriv


Klasa A

6

NRC

0

0

1.03 Reverberacija proizvoda

24kg / m32000HZ

7

maksimalna temperatura rada

400

410


Hot Tags: staklena vlakna ploča Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođena, najbolja, cijena, UK, ploča od staklenih vlakana, izolacija ploča od staklenih vlakana
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.