E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Damping materijala

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača materijala i dobavljača u Kini, dobrodosli na veleprodaju naše prilagođeno materijalno blaženje napravljeno u Velikoj Britaniji, a također smo dobrodošli da provjerite cijenu kod nas. Specifikacije proizvoda IXPE: Konvencionalna širina: 1 - 1.5m ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača materijala i dobavljača u Kini, dobrodosli na veleprodaju naše prilagođeno materijalno blaženje napravljeno u Velikoj Britaniji, a također smo dobrodošli da provjerite cijenu kod nas.

Specifikacije proizvoda IXPE:

Konvencionalna širina: 1 - 1,5m

Debljina: 0.1 - 8mm iznad se može kombinirati

Opseg uvećanja: 3 puta, 5 puta, 8 puta, 15 puta, 20 puta, 30 puta, 10 puta, 35 puta (30 puta uobičajeno)

Sertifikat: ISO9001 / SGS / ROSH

Uvođenje proizvoda IXPE:

IXPE pena da polietilenska pjena koja se prepliće radi upotrebljava polietilen kao glavnu sirovinu i sredstva za pjenjenje i druge dodatke sirovinama mešanjem obrađivanja kalupa. Kroz industrijski elektronski akcelerator koji je proizveden visoko-energijskim zračenjem elektronskog zraka radi stvaranja unakrsne veze (u poređenju sa tradicionalnim hemijskim unakrsnim vezivanjem, hemijska sredstva za ukljičavanje su toksična). Za promjenu molekularne strukture polietilena u tesnu trodimenzionalnu mrežnu strukturu, kroz besplatnu pene, oblici, cijeli broj i serija procesa obrade, proizvode vrstu visokih performansi, visokokvalitetni, izvrsni izgled, udoban osjećaj, performanse sekundarne obrade su dobri, netoksični, bez ukusa, visokokvalitetni zatvoreni žlebovi pjenasti materijali.

IXPE Upotreba:

(1) oblasti pakovanja: elektronika, komponente, kućni aparati i drugi visoki zahtevi za zaštitu i pakovanje materijala.

(2) područja vozila: unutrašnja dekoracija automobila, plafon, instrument tabla, pokrivajući staru ploču, hladnjak, kao što je podni

3) kultura i sport, opšti delovi: školski materijali za učenje, dečije igračke, sportski sa svim vrstama MATS-a, surfanje, plivanje sa životnim jaknama, plutajući i puferski materijal.

(4) materijali za toplotnu izolaciju mašine za hladnu i toplu sobu, rezervoar za vodu i rezervoar, toplotna izolacija za centralno klimatizaciju i klimatizaciju.

(5) arhitektura, građevinarstvo, krov, izolacija zidova, očuvanje topline, puferiranje i protiv kondenzacije, vodootporni, otporni na curenje i koroziju materijala; civilni različiti osnovni materijali; mraz, materijali koji štite od udara; unutrašnja dekoracija, tapet, materijal za dušek i tako dalje.

Hot Tags: materijalno dušenje Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, Velika Britanija
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.