E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Restoran pokretni pregradni zid

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača pregradnih zidnih pregradnih zidova i dobavljača u Kini, dobrodošli na veleprodaju naš prilagođeni pregradni zidni pregradni zid napravljen u Velikoj Britaniji, a takođe je dobrodošao da provjerite cijenu kod nas. Aktivni pregradni zid Proizvod ...

Pošaljite upit

Aktivni pregradni zid

Uvod proizvoda:

Aktivnost Pregradni zid, poznat i kao visok pregrade, visoka pregrada, visoki pregradni zid, kancelarijski ekran, uglavnom se koristi za kancelarijski prostor kako bi smanjio buku i stvorio radnu priliku u situaciji kada je to potrebno.


Parametri

隔断详情介绍 小图.jpg


Karakteristike particije aktivnosti:

1, proizvodi za particionu seriju pripadaju modernom arhitektonskom stilu arhitekture, mogu brzo da se odvoje prostor, jednostavan za korišćenje i sa smanjenjem buke, vatrootporne funkcije.

2, pregradni zidni paneli od čeličnog skeleta visoke čvrstoće, specijalne gume, visokokvalitetnog izolacionog pamuka i dekorativnih ploča, površina je glatka, jaka do otpornog udarca.

3, Pregradni zid suspendovan ugrađenim ravnim i univerzalnim čeličnim točkom

sa fleksibilnom trakom, pogodnom za potrebe skladištenja.

4, tla nije potrebna za asfaltirane staze, samo visi staza na plafonu i sa dekorativnim plafonom nepromenjena; ne utiču na ukupnu koherentnost prostora, promjene u nevidljivom.

5, u skladu sa zahtevima, particiju se može instalirati jednostruka i dvostruka vrata za lakši pristup.

6, površina zida može da se koristi sa različitim završnim obradama kako bi zadovoljila različite stilove dekorativnog efekta.

Hot Tags: restoran pokretni pregradni zid Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeno, najbolje, cijena, UK, klizne preklopne particije
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.