E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Pokretni pregradni zid za umetničku galeriju

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih pokretnih pregradnih zidova za proizvođače i dobavljače umetničkih galerija u Kini, dobrodošli na veleprodaju naš prilagođeni pokretni pregradni zid za umetničku galeriju napravljenu u Velikoj Britaniji, a takođe smo dobrodošli da proverite cijenu kod nas. Pokretni pregradni zid ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih pokretnih pregradnih zidova za proizvođače i dobavljače umetničkih galerija u Kini, dobrodošli na veleprodaju naš prilagođeni pokretni pregradni zid za umetničku galeriju napravljenu u Velikoj Britaniji, a takođe smo dobrodošli da proverite cijenu kod nas.

Pokretni pregradni zid

Detaljne informacije:

Poklopac za mobilne uređaje je sistem za praćenje bez upravljanja zemljištem, ali se u potpunosti može koristiti kao čvrsti zid.

Može obezbediti fleksibilan prostor za izložbeni centar, hotel, tržni centar, školu, muftijsku funkciju, sala za sastanke, prostor za obuku itd.

Specifikacija:

Ime

mobilni pregradni zid


Materijal

MDF, stakloplastik, aluminijum Akustik

Završi

Melamin, tkanina, koža, tkanina akustični panel može se izabrati

Koeficijent

Prosječno 38db

Širina

800-1230mm (napravljen kao vaš zahtev)

Visina

2000-16000mm (može se prilagoditi unutar ograničenog)

Max teži

250kg / m

Debljina

65mm 80mm 100mm

pakovanje

Koristila je drvenu paletu ili jak karton

Vatrootporno

Klasa B

Životna sredina

E1 grade

Funkcija

Podijeljeni prostor

Karakteristike

Zvučno otporan, otporan na vatru, jednostavna instalacija, ponovno korišten, ekološki prihvatljiv

Aplikacija

Široko se koristi u prostorijama za obuku, poslovnom prostoru i tako dalje

Postoje tri tipa mobilnog pregradnog zida:

1.65 tip:

65 mobilnih pregradnih zidova okruženih aluminijumskim ramom, debljine 65mm, može biti oksidacijom, elektroforezom i ostalom obradom prema kupcu.

mobilni pregradni zid 65 tip je svjetlosna pregrada, njegova svjetla u težini, tako da može biti pogodna i fleksibilna za rad. Svaka zida panela može biti oslonjena i klizna s točkom. Može se također okrenuti 360 stepeni.

2.80 tip

Mobilni pregradni zid tipa 80 je proizvod visokih troškova, umerena težina čini ga jednostavnim za rad i upotrebljava fleksibilno. Koji je suspendovan sa dva viseća točka, može da se okrene i klizi na bilo koji način, a ne samo stabilan i glatki klizač, već pokazuju raznovrsnu prostornu transformaciju.

3.100 tip

Zidni pregradni zid tipa 100 je visokopropusni panel, težina je veća od ostalih tipova, ali ima dobru funkciju zvučne izolacije, najbolji je izbor za mesto gde je potreban apsorpcija zvuka.

Hot Tags: pokretni pregradni zid za umetničku galeriju Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, UK, pregradne zidove, sklopive staklene zidne sisteme
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.