E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Klizne preklopne pregrade

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i dobavljaca pregradnih pregrada u Kini, dobrodošli na veleprodaju naše prilagođene klizne preklopne particije napravljene u Velikoj Britaniji, a takođe smo dobrodošli da proverite cijenu kod nas. preklopna tipska kancelarijska pregrada Product ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i dobavljaca pregradnih pregrada u Kini, dobrodošli na veleprodaju naše prilagođene klizne preklopne particije napravljene u Velikoj Britaniji, a takođe smo dobrodošli da proverite cijenu kod nas.

preklopna tipska kancelarijska particija

Pregled proizvoda:

Pregradne kancelarijske particije nazivaju se i pregradni zid, particije, paneli aktivnosti, ekrani za aktivaciju, pokretni ekran i pokretni zvučni izolacioni zid. Može biti industrijska proizvodnja, jednostavna za instalaciju i višekratnu upotrebu, sa zaštitom od požara, protivpožarnom zaštitom, zaštitom životne sredine zaštitu i druge karakteristike.

Detaljne informacije:

Ime

Radna tipska kancelarijska particija


Osnovni materijal

MDF, aluminijum, akustični materijal

Završi

Tkanina (može se napraviti kao vaša potražnja))

Debljina

80mm

Koeficijent

46db

Širina

800-1200mm (može se prilagoditi unutar ograničenog)

Visina

2000-4500mm (može se prilagoditi)

Vatrootporno

Klasa A

Životna sredina

E1

Pakovanje

Koristite karton ili drvenu paletu

Visoka i debljina, široka, takođe i završna obrada mogu biti prilagođena vašoj potražnji unutar ograničenog

Klasifikacija proizvoda:

Folding Sklopljen tip:

Aktivnost se može instalirati i pakirati prema vašoj upotrebi. sastavljen je od lagane podne pločice koja je visoka kao i tavanica u sobi ili samo deo prostorije. debljina je 6 do 12 cm a široka je od 60 do 120 cm, okvir od drveta ili tankozidnih metalnih profila, dvostrane naljepnice su šperploče, fiberboard ili gips ploča.

Tip potiskivanja:

Ova vrsta particije se može potisnuti duž staze. Sastoji se od nekoliko kliznih pregradnih ploča čija širina je uglavnom 60 do 120 cm., Visina se može napraviti po potrebi.

Folding type:

Ova preklopna vrsta particije aktivnosti koja se sastoji od particionih ploča. To su široke i uske tipove. Ploča širokog tipa je ista kao i ploča tipke za pritisak. Na gornjoj ploči se koristi pomoću postavljene mjenjačke smernice za montiranje na šinu, sa šarkom povezujući krilo, može se sklopiti i gurnuti u odeljak za odlaganje kada vam nije potreban.

Tip viseće:

Obješati ploču za particiju u gornjem prostoru prostorije, može se podići i pasti prilagoditi motor i može se kretati. Prostor može biti potpuno zatvoren, takođe se delimično razdvojiti. Ova podela se koristi za prikrivenu izložbenu dvoranu, dvoranu i višenamjensku dvoranu i druge zgrade, takođe za snimanje Kancelarije za podešavanje volumena, a za prospekat pozorišta kao vatrogasnu zavjesu.

Hot Tags: klizne preklopne pregrade Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, UK, preklopne kancelarijske particije
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.